MIYO makeup Nyhet!

Är du ute efter en billig, trendig och prisvärd makeup? Då har svaret på dina sökningar kommit på marknaden nu! MIYO makeup från Pierre Renee, är en makeup serie med allt från foundations till nagellack och ingenting kostar mer än 59:- det kan inte bli bättre.

MIYO Big Fat Lashes t.ex är en mascara från MIYO med en stor volymborste som ger dina fransar mega volym för bara 59:- namnet på mascaran är lite kul också.

MIYO Doll Face compact puder i snygga förpackningar med spegel i locket, ett puder som mattar ner och håller makeupen på plats hela dagen för endast 59:-.

MIYO single eyeshadows OMG! singel ögonskuggor i massor med läckra färger för bara 39:- och pigmentet i dessa ögonskuggor sitter som berget och du kan skapa vilka effekter du bara vill.

MIYO Glam eyes liquid eyeliner, en flytande eyeliner så du enkelt kan skapa snygga ögon och en festlig makeup för bara 45:- finns även i glittrigt blå färg.

MIYO Nailed it! Nagellack i massor av färger bara att mixa och matcha, där bara fantasin sätter gränser. Hela 8 ml nagellack för bara 39:- ett fynd!

Trio ögonskuggor kan man aldrig få nog av, jag menar det är enkelt att ha med sig en trio som matchar varandra och MIYO Trio eyeshadows OMG! kostar bara 59:- och finns i flera snygga färger, ett fynd!

MIYO Kiss Me! lipgloss med applicator för bara 49:- i flera sköna färger och ger dina läppar perfekt glans med en hint av sötma.

Det finns mycket mer att se, så kolla in Bubblebox.se där du kan köpa hela sortimentet av MIYO.

Kram på er/Annica

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>